Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article



Bir özge şart ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir tomar olmaması gerekir.

Binalarda muayyen standartlarda yer alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve esas kapıların canipı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın muhtevaindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yanı düzen opsiyonel olarak hileınan hidrolik cenah ile elan kesif yararlanma sağlanabilir.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat sair kapı imalatları üzere bileğildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Üretim aşamasından teknik şartnameye amelî olarak hazırlanmak zorundadır, aha bu yüzden çhileışacağınız Yangın Bapsı firmasının CE Belgesini, TSE Belgesini ve Kapasite raporunu istemeyi ihmal etmeyinız.

Yangın Kapısı özellikleri ve ısıya dayanıklılığı bakımından ayrımlılık göstermektedir.Yangın bapları 60 an ısıevet dayanklı - 90 zaman ısıya dayanıklı - 120 zaman ısıevet dayanıklı Yangın Çıkış Kapısı olarak üretilmektedir.Mahir kadromuz ve nitelikli ekipmanlarımızla siz müşterilerimizin Yangın Kapısı gereksinimlerinizda yardımcı olmaktan ongunluk duyarız. Yangın Kapısı

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa dışarıya, haricen serlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangına Dayanıklı Kapılar Yangın Kapısı ile müteallik her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın vakaları birfena konstrüksiyonda en pıtrak karşılaşılan ve önemli tehlikelere tarik açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çaldatmaışma alanlarında eminğin sağlamlanması ammaçlanır.

Yangın kapısı yangın kapısı fiyatları yukarıda skorlan bütün değmedarımaişetkenlere bağlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Kapılarımızda aksesuar olarak ölçünlü ürkü bar, yaman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine göre kilitli dizi, ve istenen nitelik uygulanmaktadır.

Report this wiki page